top of page

Diensten

Incasso

Vordering op Maat kan u helpen bij het incasseren van openstaande vorderingen.

Vordering op Maat heeft veel klanten in het MKB die af en toe een debiteur hebben die zijn factuur niet betaalt. Dat is lastig en vervelend. Vordering op Maat pakt deze vorderingen op en verzorgt het incassotraject voor de ondernemer. De kosten worden voor zoveel mogelijk op de debiteur verhaald. Vordering op Maat probeert de vordering op een zo correct mogelijke manier te incasseren. Uiteindelijk is Vordering op Maat het uithangbord van de ondernemer. 

Vordering op Maat probeert in een zo vroeg mogelijk stadium te achterhalen waarom de vordering niet wordt betaald en stemt daar, samen met de u, de verdere strategie op af.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen.

Algemene voorwaarden

Eigenlijk vormen het debiteurenbeheer en incasso’s het sluitstuk van een traject. Een goede incasso staat of valt bij een goede basis.

 

Een goede basis bestaat uit een goede opdrachtbevestiging en goede algemene voorwaarden. Vordering op Maat kan u hierover adviseren. 

 

Algemene Voorwaarden kunnen de ondernemer veel winst opleveren. Zeker als er algemene voorwaarden zijn opgesteld die naadloos op de bedrijfsvoering van de ondernemer aansluiten. Veel ondernemers volstaan met het knippen en plakken van algemene voorwaarden van anderen.

 

Vordering op Maat kan voor een redelijke prijs algemene voorwaarden opmaken die aansluiten op uw bedrijfsvoering. Iedere onderneming is immers uniek en is daarom gebaat bij unieke algemene voorwaarden.  

Vordering op Maat informeert u hierover graag verder.

Complexe vorderingen

Soms is de situatie complexer en wordt de vordering betwist. Vordering op Maat zorgt er voor dat de situatie juridisch in kaart wordt gebracht en adviseert de ondernemer op een eerlijke wijze over de mogelijkheden en de kosten. 

 

En mocht de vordering niet binnen de dienstverlening van Vordering op Maat passen dan is het voor Vordering op Maat eenvoudig om de zaak door te verwijzen naar een specialist. Dankzij de jarenlange ervaring van Noortje binnen haar vakgebied kan zij terugvallen op een groot netwerk.

Overige dienstverlening

Naast bovenstaande dienstverlening kan Vordering op Maat u op tal van onderwerpen verder helpen.

 

Vordering op Maat verzorgt bijvoorbeeld inhouse presentaties op haar vakgebied. Soms vindt een ondernemer het fijn om zijn personeel te informeren over de noodzaak van een goed debiteurenbeleid.

Vordering op Maat kan u daarbij helpen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vordering op Maat nodigt u uit om contact op te nemen.

Debiteurenbeleid

Ondernemers ervaren het voeren van een goed debiteurenbeleid als lastig.

Het blijft een spanningsveld tussen het behouden van een klant en de noodzaak om een factuur betaald te krijgen. Veel ondernemers vinden het moeilijk om in dit spanningsveld te bewegen.

 

Vordering op Maat kan u adviseren op welke wijze u een verantwoord en bij u passend debiteurenbeleid kan opzetten. Vordering op Maat voert indien gewenst het gehele debiteurenbeleid voor u uit zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. 

 

We bespreken graag de mogelijkheden met  u.

diensten 1
diensten 2
bottom of page